Pripreme za prijemni na Filološkom

KONAČNO - Pripreme za prijemni na Filološkom, na jednom mestu sve što ti je potrebno da sigurno položiš prijemni ispit iz engleskog jezika na Filološkom fakultetu!

Želiš da na prijemni dođeš opušteno i spremno da položiš i da bez stresa gledaš kako se tvoje ime pojavljuje na spisku upisanih “na budžet”?

Ćao, ja sam Tijana, master profesor engleskog jezika i osnivač škole stranih jezika Barton. Engleski predajem već 7 godina a 2018. godine sam otvorila svoju školu. Budući da ovo čitaš sigurna sam da želiš da upišeš Filološki ove godine. Za prijemni sam spremila preko 50 đaka i na osnovu tog iskustva sam napravila ovaj kurs – Pripreme za prijemni na Filološkom.

 

Šta sve dobijaš ovim kursom?

Stećićeš svo potrebno znanje za polaganje prijemnog.

(skroluj da otkriješ i na koji način)

 

– Kao profesorka ću ti biti sve vreme na raspolaganju. 

Do samog dana ispita, sva pitanja i nedoumice, pa čak i kako da se izboriš sa tremom.

(to je normalno, i ja sam to prošla)

 

– Objektivno, nećeš naći jeftiniji kurs ni približno sličnog kvaliteta.

 

– I najbitnije, SIGURNO UPISUJEŠ FILOLOŠKI.

(Svi moji đaci do sada su upisali “na budžet”)

Kako priprema funkcioniše?

Ovaj program napravljen je na osnovu višegodišnjeg iskustva individualnog pripremanja đaka za polaganje prijemnog ispita na Filološkom fakultetu. Osmišljen je tako da ti pruži sva potrebna znanja i da ti pomogne da upišeš Filološki fakultet.

Prva faza podrazumeva 8 nedelja intenzivnog učenja. Tokom ovog perioda časovi u malim grupama će se održavati tri puta nedeljno. Na časovima ćemo obrađivati četiri oblasti koje će biti testirane na samom ispitu:

·         Grammar & Vocabulary

 

·         Reading comprehension

 

·         Listening comprehension

 

·         Writing

Svaki čas će biti koncipiran od predavanja, vežbi i diskusije kako bi svi polaznici imali priliku da postave pitanje i aktivno učestvuju predavanjima i temeljno savladaju svaku obrađenu celinu.

Druga faza takođe traje 8 nedelja. Tokom ovog perioda radićemo testove sa prijemnih ispita od prošlih godina, kao i druge Oxford, Macmillan i Cambridge testove na B2 nivou koji se na prijemnom očekuje. Tokom ovog perioda je akcenat na utvrđivanju stečenog znanja i razjašnjavanju eventualnih nejasnoća.

Dakle, u periodu od 4 meseca, koliko ukupno traje kurs, ću ti biti na raspolaganju za sva eventualna pitanja i steći ćeš svo znanje koje je potrebno za uspešno polaganje prijemnog ispita.

Zašto priprema u malim grupama? 

Odgovorno tvrdim da je priprema u malim grupama NAJBOLJI način da se pripremiš za prijemni ispit iz engleskog za Filološki fakultet. Iz iskustva održavanja i online i offline časova ustanovila sam da je nivo stečenog znanja neuporedivo veći kada se pohađa offline kurs u malim grupama.

Zašto?

Zato što su online pripreme izuzetno neefikasne, kako u smislu nemogućnosti postavljanja pitanja i neposredne komunikacije sa profesorom, tako i u pogledu motivacije đaka da sami obrađuju gradivo u predviđenom roku. Gomila informacija promakne ili ostane nejasna. U radu u malim grupama možeš postaviti NEOGRANIČEN broj pitanja i dobiti podršku za svaki segment kursa sve dok u potpunosti ne razjasniš eventualne nedoumice.

Za koga je ovaj kurs?

Ako želiš da “upadneš na budžet” a nisi sigurna šta sve treba da naučiš i da to sve zaista možeš sama, a pomisao na prijemni ispit izaziva nervozu i osećaš tremu, ovaj kurs je upravo za tebe.

 

Kroz kontinuirani rad tokom ovog kursa usvojićeš sva potrebna znanja za upis na Filološki fakultet.

Za koga nije ovaj kurs?

Ovaj kurs NIJE za tebe ako misliš da će nekim čudom moje znanje jednostavno preći u tvoju glavu. Treba da znaš da ćeš morati da učiš samostalno i da provežbaš sve naučeno. U suprotnom, ovaj kurs nema poente.

 

Ovaj kurs nije za tebe ako očekuješ da ćeš naučiti napamet dovoljan broj primera i pitanja sa testova sa prijemnih ispita od proteklih godina, pomoću kojih ćeš položiti prijemni ispit. Đaci koji na taj način žele da polože prijemni, u 98% slučajeva ne postignu željene rezultate.

Cena i trajanje

Ukupan fond časova je 48 i biće realizovan u periodu od 4 meseca.

 

Cena kursa iznosi 28.800 dinara.

 

Plaćanje je moguće u 4 mesečne rate po 7.200 dinara.

 

Nakon prijave potrebno je uplatiti prvu ratu u roku od 5 dana.

 

Kurs počinje 1. marta 2023. Upis je od 15. februara

 

POZOVI ODMAH I BUDI SIGURNA DA UPISUJEŠ FILOLOŠKI OVE GODINE!

Broj mesta je ograničen!