Engleski za decu | Zabavno učenje

BARTON ŠKOLA STRANIH JEZIKA

KURS KOJI ČINI DA DECA ZAVOLE ENGLESKI

Svesni smo da je znanje engleskog u današnje vreme jednostavno obavezno. Posao, škola, putovanja, računari, telefoni, sve su to stvari koje nas svakodnevno okružuju. Naravno, usko su povezane sa engleskim jezikom, pa loša “saradnja” sa engleskim dosta otežava stvar…

Koliko puta ste čuli da nekoj deci pa i odraslim ljudima jednostavno engleski ne ide, i da su odustali od učenja?

E, pa mi se nalazimo baš tu između faza u razmišljanju “engleski mi ne ide” i “odustajem” i cilj nam je da tu pomisao “odustajem” u glavi izbrišemo i preokrenemo situaciju.

Kod odraslih ljudi je to lako, svesni su situacije i mogu sami da donesu odluku da li će učiti engleski ili ne. Kod dece je to malo drugačije… Roditelji su ti moraju prepoznaju taj momenat i da blagovremeno reaguju.

Kako sve to radimo?

Jednostavno, postavili smo sebi cilj da deca jedva čekaju da dođu na čas.

To postižemo tako što učenje prilagođavamo njihovim interesovanjima i ne dozvoljavamo da im ni u jednom momentu bude dosadno.

Interesantna:

 

– INTERAKTIVNA TABLA

– PRILAGOĐEN PROGRAM

– EDUKATIVNE IGRICE

– DRUGI SADRŽAJI

 

drže njihovu pažnju na maksimumu i nesvesno ih uvode u svet engleskog jezika.

Kod nas deca:

Zavole engleski 


Deca uživaju učeći jezik i stiču radne navike na vreme.

Brže i bolje uče

Nauče engleski lakše od druge dece koja uče samo redovno u školi.

Stiču bogatiji vokabular

Mnogo bogatiji od onog koji se može naučiti redovnim putem u školi.

Šta je tu interesantno za roditelje?

5-ice iz Engleskog

Individualan pristup u malim grupama, napredan program i pripreme za kontrolni garantuju samo najviše ocene.

Nema domaćeg

Ne morate dodatno da radite sa detetom kod kuće, sve je već urađeno na času. Knjige ostaju u školici, što znači da je sve spremno, dete treba samo da dođe na čas.

B2 nivo u osnovnoj

Na kraju osnovne škole imaće B2 nivo znanja  i biće spremni za polaganje za Cambridge FCE sertifikat.

Kurs podrazmeva:

Program za decu od 5 do 12 godina osmišljen je tako da bude dinamičan i  prati dečija interesovanja. Iz tog razloga smo programe izdavačkih kuća Oxford i MacMillan dodatno obogatili, tako da deca uče o svetu oko nas na engleskom jeziku.

Uz pomoć interaktivne table deca radije uče stvari koje im inače teže idu, kao na primer gramatiku. Iz tog razloga igramo interaktivne igrice pomoću kojih deca nesvesno savladaju gramatičke jedinice da bi pobedili vršnjake.

 

Već stečeno znanje usavršavamo pomoću Orchard Toys igrica, koje su prilagođene našem programu. Tako u zavisnosti od gradiva sa časa, biramo igrice poput “Pop to the Shops” gde deca imaju priliku da glume da su u nabavci i koriste realne fraze i vokabular potrebne za tu svrhu.

Radom u malim grupama, predavač ima vremena da se posveti svakom polazniku i nastavu prilagodi svim tipovima učenja. Sa druge strane, deci je na času prijatno, podstaknuti su da u interakciji sa vršnjacima koriste engleski što više, tako da nema mesta za eventualni strah od greške.

 

Pored redovnih časova koji se održavaju dva puta nedeljno, takođe organizujemo i kreativne radionice, na kojima se igramo na engleskom, pravimo čestitke za praznike i gledamo crtaće.

Predavač

Tijana Tanović

Master profesor engleskog jezika

Pozovite nas i informišite se o grupama i terminima!